Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pensionärer vill också fira

Annons

Under maj bjuder Sandvik storslaget på stor baluns på Göransson Arena för alla anställda. Det blir trerätters middag och underhållning med artister på högsta nivå. Sandviks mest påkostade arrangemang någonsin, läser vi i pressen.

Men det förutsätter att man fortfarande är anställd. Det räcker inte att ha arbetat för Sandvik ett helt liv. Om man är pensionär blir man bjuden till ”Framtidsdagar”. Cyniskt?

Det blir förhoppningsvis trevligt det också.

Vi pensionärer orkar väl inte med någon större fest. En jubileumstallrik och visning av utställningen får räcka. Att många av oss har jobbat för företaget mer än en fjärdedel av hela dess existens spelar ingen roll.

Särskilt noga med att vi blir inbjudna verkar det heller inte vara. Själv fick jag reda på att detta evenemang skulle äga rum genom bekanta och måste ringa Sandvik och påminna för att bli inbjuden. Jag har varit pensionär knappt två år, så jag borde finnas med i registren.

Det som oroar mig är att om en blir bortglömd, så är det sannolikt att många flera har drabbats av detsamma. Hur sköter man sina personalregister på Sandvik? 

Ni som läser detta och inte fått någon inbjudan, ring Sandvik!

40 år på Sandvik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons