Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rökarna har tagit över

Jag vill ge en vass tistel till Brynäs Centrum som nu även kallas ”rökrutan”. Under sommaren har ­rökarna sakta men säkert övertagit greppet om torget med sina ­cigaretter.

Annons

Det finns fyra bord utplacerade på torget och på alla fyra har det placerats ut askkoppar, för det röks konstant där. Det har varit omöjligt att i sommar sitta med mina barn och äta en glass på torget utan att förpestas av röklukt.

Vid blomaffären på hörnet är det konstant tre som röker, utanför Röda Korset sitter alltid en armé med rökare och butikspersonal i arbetskläder står utanför sin entré och röker. Det ser väldigt illa ut att personalen röker precis utanför ingången.

Vad har hänt? Detta har sakta smugit sig på, och rökarna är överallt på torget. Man känner röklukt innan man ens har kommit fram till torget och jag tycker att detta är under all kritik för oss övriga som vill kunna njuta av en stund på torget.

Ni företagare runt Brynästorget, visa framfötterna och se i alla fall till att er personal går ut på baksidan för att röka sina giftiga pinnar. Lämna utrymme även för astmatiker och småbarn att njuta av detta söta lilla torg. Tack för ordet.

Arga mamman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons