Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Självklart ska det bebyggas

Annons

Jag läste Naturskyddsföreningens representants argument för att stoppa bygget i Klockgjutarparken och blir minst sagt förvånad. Att bygget skulle hota den biologiska mångfalden och använda ord som miljöförstörelse, finner jag absurt. Att området i fråga har något att tillföra för ”icke köpstarka barnfamiljer”, är det ett skämt?

Flertalet av bostäderna i området är väldigt dyra insatslägeheter, som mest bebos av ”köpstarka seniorer” som agiterar under mottot ”Bygg gärna men inte hos oss”. Om man tittar på fotot i GD från det så kallade protestmötet, kan man med lätthet skönja en flock seniorer, antagligen ”köpstarka”.

Kanske naturskyddsmannen också bor i området? Som infödd Gävlebo, kan jag inte erinra mig mer än att parken mestadels används som rastplats för dessa ”köpstarka seniorers” hundar.

Givetvis ska även andra seniorer kunna ha möjlighet att kunna bosätta sig centralt, då utbudet av centrala bostäder är minimalt. Jag betvivlar starkt att naturtörstande barnfamiljer väljer att bo i stan.

För övrigt undrar jag vad som hände med skövlingen på T-udden? Där borde Naturskyddsföreningen bränna krut, så att de ansvariga får plikta för sitt handlande. Eller sysslar Naturskyddsföreningen mest med salamandrar och fågelägg och agiterar mot framåtanda i kommunen? Självklart ska platsen bebyggas.

N. Öhrdar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons