Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skärpning Konsum!

Skärpning Konsum Nian. Er matvaruaffär öppnar klockan 09.00.

Annons

Då tycker jag som konsument att när jag kommer och ska handla klockan 10.05 så ska hyllorna inte gapa halvtomma och alla frys- och charkvaror ska inte vara täckta med jalusier.

Jag skulle köpa julkorv eller fläskkorv men det fanns inte. Fick till svar att det kommer på torsdag.

Då ni i stort sett är ensam matvaruaffär i centrum så kan ni styra och ställa bäst ni vill. Ni plockar bort mer och mer från konkurrerande varor så att ni, ”tvingar” era kunder att köpa Coop-varor. Jag hör väldigt många klagomål och missnöje.

Jag har själv klagat i butiken och även till högre instans, men till svar blir det som vanligt undanflykter. Ingen respekt för kundernas önskemål. Jag efterlyser en matvaruaffär till i centrum. Tyvärr så har inte alla möjlighet att åka till annat ställe och handla det de vill ha.

En besviken och förbannad före detta kund

Svar direkt: Vi inom Coop har under våren och hösten genomfört en sortimentsrevidering. Denna har syftat till att ge dig som kund ett sortiment som bättre täcker olika funktioner, såsom ekologiskt, premium, lågpris och så vidare. Detta har i vissa delar medfört att vissa dubbletter inom samma funktion har tagits bort ur sortimentet för att ge plats åt en vara med annan funktion, det har handlat om både märkesvaror samt våra egna varumärken.

För alla butiker finns ett grund- och ett tillvalssortiment. Vi inser att vi på bland annat Coop Konsum Nian varit för restriktiva med tillvalssortimentet, här måste vi självklart vara lyhörda för vad ni kunder efterfrågar.

Vad gäller beredskapen vid öppning klockan 9.00, så håller jag med helt och fullt. Vår ambition måste alltid vara att hålla ett fullt sortiment alla våra öppethållandetimmar så att du som kund med trygghet kan besöka oss för att inhandla dina varor.

Med vänliga hälsningar

Johan Nilsson

chef Drift/Försäljning Konsum Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons