Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stackars Greta som har kämpat på

Annons

Stackars Greta! Hon som har kämpat på och aldrig besvärat en enda människa i hela sitt liv. Hon som varit hemma och tagit hand om sin familj, (vilket de yrkesarbetande inte har gjort – eller?)

Inte har hon behövt bry sig om att ta körkort heller, det behövdes väl inte. Kalle och hjälpsamma grannar fick sköta det. Och så drabbas hon av att de hjälpsamma grannarna som hon blivit beroende av, dör eller flyttar, tänka sig.

Nå, hon kunde ju flytta till stan, till ett nytt hus i en park. Men fy så elaka människor det visade sig finnas där. Usch! De ville ha kvar sin park! Trots att det finns andra parker de kan gå till!

De borde tänka på att Greta ville bo just där, vad själviskt av dem att inte inse det. Att det finns en massa obebyggda tomter i samma område som man skulle kunna bygga på, det tycker inte Greta är ett argument för hon vill ju bo i en park.

Så, vi får väl hoppas att det byggs ett eller två sjuvåningshus i parken så Greta kan bli glad igen. Att det är en stor grupp människor som blir väldigt ledsna, nej det bryr Greta sig inte om.

Bevara parkerna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons