Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta chansen att visa kärlek du också

Ja, det är sant att en del personer tar väldigt illa upp av Alla hjärtans dag-firandet, liksom att butikerna tjänar på allt som säljs men det skulle inte säljas om folk inte köpte.

Annons

Att en dag under året lägga lite extra tid på den man älskar är inget brott! Att älska betyder inte enbart att man har en partner, att älska en vän är precis lika tillåtet. Så i stället kanske du borde ringa en vän och ta en fika och visa kärlek du också.

Man kan ifrågasätta firandet av alla högtider. Varför ska vi fira jul när en del inte har en familj att fira med? Varför ska vi fira Mors dag när det finns ofrivilligt barnlösa kvinnor? Varför fira Internationella kvinnodagen när det finns män?

I stället för att hata butiker och folk som visar sin kärlek, gå och köp en ros till någon du älskar, din bästa vän kanske. Se en film och ät choklad, fira kärleken till dig själv!

I dagens stressade samhälle kan det vara svårt att ta lite extra tid för den man älskar, därför finns det i stället en hel dag att älska. Man kan fira kärleken till sin partner, sin vän, sin familj eller fira det viktigaste förhållandet av alla, förhållandet och kärleken till sig själv.

Kärleken tar många skepnader

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons