Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack för maten, Olof

Annons

Bästa Olof Faxander.

Jag ska be att få tacka för jubileumstallriken som du bjöd på i måndags kväll under Sandviks pensionärsträff. Det var tur att jag fick i mig en smörgås innan jag gick dit annars hade hungern varit ett bekymmer. Jag fick lov att äta ytterligare en smörgås då jag kom hem för att stilla min hunger.

Tack också för det halva glaset vin som vi fick för det behövdes ju inte mer vin för att skölja ner jubileumsmaten. Det var tur att vi endast fick en timme på oss att äta upp all maten. Skulle det ha varit en ordinär middag så hade inte tiden räckt till.

Vi var cirka 3 000 före detta medarbetare som deltog. Dessa medarbetare har varit med och byggt plattformen till vad Sandvik är i dag, de flesta med 40-50 års anställning.

Själv har jag 46 anställningsår på Sandvik, varav några år i utlandstjänst. Hade det inte varit på sin plats att vi skulle ha fått avnjuta samma fest som dagens medarbetare fick, eftersom festen skulle avspegla 150 år av hårt arbete? Eller har jag fel?

Under min tid på Sandvik fick jag lära mig att då vi besökte eller hade besök av våra kunder vid en representationsmiddag så måste bjudningen vara dräglig. Hade vi inte råd till detta så var det bättre att inte bjuda alls.

Anders Persson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons