Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack, Gävle kommun för att jag får jobba gratis

Tack Gävle kommun för att jag får bidra med att spara pengar åt er genom att få jobba gratis fyra timmar nattetid, alltså jobba utan betalning fast jag är på jobbet.

Annons

För att få behålla min tjänstgöringsgrad så måste jag dessutom jobba ihop dessa fyra timmar dagtid.

Förlåt alla skattebetalare att mina barn kommer att kosta samhället mer, jag måste ju ha dem på förskolan längre på dagarna då jag jobbar igen mina obetalda nattimmar. Det medför ju tyvärr kostnader för Gävle kommun.

Förlåt mina barn att ni inte får träffa er mamma lika mycket, jag behöver ju hjälpa Gävle kommun med deras ekonomi. Volontärarbete är mycket uppskattat här.

Förlåt Gävle kommun att jag inte blev en så bra ambassadör som ni vill att jag alla ska vara, jag har ju faktiskt fått fin kompetensutvecklingutbildning och diverse andra bra saker. Men nu drar vi ju ner på så mycket personal att vi inte kan arbeta med våra förbättringsarbeten med mera.

Förlåt alla att jag verkar gnällig, jag har ju ett jobb och inkomst, jag svälter inte, jag har tak över huvudet, är frisk (än så länge).

Men jag bor i Sverige och betalar skatt, har ett arbete och då ska man ha betalt för arbetet också!

Gävle kommun kränker mig och talar tydligt om för mig att jag är inte värd något som medarbetare. Jag jobbar ju bara på golvet.

Roger Kimland som uttalade sig på mötet tidigare i år har inte bett om ursäkt för den felaktiga informationen han och hans ”medarbetare” gav oss. Fy f-n, att inte ens säga förlåt, det visar än en gång att det inte finns empati där uppe!

Trots allt detta är jag stolt över mitt yrke, men tycker det är fruktansvärt att jag inte får uppskattning genom att inte få betalt för alla mina närvarotimmar.

Vi är många inom omvårdnad (även privata arbetsgivare) som har sovande jour, vi är alla värda lön för närvarotimmar!

Tack och förlåt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons