Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk innan ni lägger ner vår anläggning

Vad ska alla barn och ungdomar i Hedesunda göra om Hedesunda IP försvinner?

Annons

I vår by har vi väldigt många aktiva barn och ungdomar inom skidor, hockey, skridskoskola, fotboll och friidrott. För att kunna utöva dessa idrotter, krävs det att vi har en fungerande idrottsanläggning och engagerade barn, ungdomar och vuxna. Alla barn ska ha samma rättigheter, oavsett var man bor, men så är det tyvärr inte om man bor i Hedesunda. De flesta av oss pendlar mellan tio och 20 mil varje dag till våra arbeten och barnen har långa dagar på fritids och förskolor.

Att komma hem vid 17 och laga mat till hungriga barn och ungdomar är en utmaning, men de vill verkligen idrotta och vi gör allt vi kan för att de ska få en aktiv fritid och utöva något de brinner för. Det är fullt på IP alla veckans dagar. Att lägga ner en fungerande idrottsanläggning, den enda vi har, är förskräckligt.

Vi ska sätta barnen och ungdomarna i centrum, de är vår framtid, men ni däruppe slår undan benen för oss som kämpar.

I dag kan vem som helst idrotta i Hedesunda, många barn cyklar till IP men försvinner anläggningen måste föräldrar skjutsa tio mil per träning. Hur många har den möjligheten?

Tänk till ordentligt, det här får inte hända. Vi i Hedesunda ska ha samma möjligheter att utöva olika idrotter som andra inom kommunen.

Engagerade och upprörda idrottsföräldrar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons