Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Taxi körde 150 på 80-väg

Jag vill varna för vissa förare på Taxi Kurir i Gävle.

Annons

Detta hände när min grabb med kompisar skulle hem från Gävle centrum till Hille, runt klockan 1.50-2 på natten. De hoppade in i en Taxi Kurir-bil och sen bar det av.

Taxiföraren åkte gamla E4 förbi golfbanan fram till Hille kyrka i en hastighet av mellan 150 och 160 kilometer i timmen. Den vägen har en hastighetsgräns på 80.

De bad föraren att sänka hastigheten men inget gensvar.

Tänk om ett djur hade kommit upp på vägen! Tänk om...

Vi vill varna andra kunder för dessa omdömeslösa förare på Taxi Kurir i Gävle. Ni kunder som åker taxi, tänk på att alltid begära kvitto, då kan den trafikansvarige för varje taxibolag ta dessa förare i örat eller sparka dem åt h-e om de inte skärper sig.

HW

Svar direkt:

Denna chaufför har brutit mot Taxi Kurirs trafikpolicy, något som vi naturligtvis inte tolererar. Varje gång vi får in ett klagomål på en av våra bilar eller chaufför så tar vi upp vederbörande på samtal om händelsen. På samtalet bestämmer vi vilka åtgärder som skall vidtas.

Vanligen så försöker vi med utbildning förändra beteendet så att chauffören i fortsättningen beter sig som vår policy kräver. Men om chauffören redan genomgått en sådan utbildning och beteendet inte ändrats så kan chauffören bli blockerad från att arbeta för Taxi Kurir AB.

Om man som kund upplever att en av våra resor inte fungerat på tillfredsställande sätt så är det bästa man kan göra ringa till vår växel under kontorstid och be att få bli kopplad till vår trafikchef som tar hand om ärendet.

Björn Thenstedt

produktionschef Taxi Kurir

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons