Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toaletterna är under all kritik på Filmstaden

SF bio i Gävle har efter sin rust blivit väldigt fin och fräsch. Dock undrar jag varför toaletterna är under all kritik? Är det någon som överhuvudtaget städar där inne?

Annons

Jag går på bio minst en gång i månaden och har varenda gång fått kliva över buntar av papper för att kunna sätta mig på toaletten. Papperskorgen är alltid överfull så det enda sättet att slänga sitt papper är just på golvet. Man ska även vara glad om det finns papper att torka sig med. För att få gå på toaletten måste du slå in koden som står på biobiljetten. Som jag har förstått så är detta till för att ingen som inte ska gå på bio ska kunna använda toaletten och det ska bidra till att det inte blir lika äckligt. Men om flera hundra biobesökare går på toa varje kväll är det väl rimligt att ni städar toaletterna ett par gånger?

Skärpning!

Svar direkt:

Att gå på toaletten i samband med ett biobesök ska naturligtvis inte vara en negativ upplevelse som förtar glädjen av ett biobesök. Det är uppenbart att vi har brustit i våra städrutiner och vi ska naturligtvis se till att dessa skärps. Vi ber om ursäkt för detta och ska göra en ordentlig genomgång av hur problemet ska lösas.

Göran Stenfelt, Biografchef Filmstaden Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons