Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad hände med alla förslag?

Annons

En öppen fråga till SAIK:s styrelse, och jag hoppas ni är villiga att svara på detta i tidningen – för det är troligen fler än jag som undrar.

Förra säsongen hade ni en svår ekonomisk kris i föreningen. Ni gick ut bland annat på facebook och bad oss om tips hur ni skulle kunna få in pengar. Jag var en av dem som gav riktigt många och bra förslag på vad som skulle kunna ändras.

Det var allt från att ha fri placering på läktaren, att anordna aktiviteter för barn och så vidare. Ni talade vitt och brett förra säsongen om allt ni skulle ändra på, men sedan mottog ni en vacker testamentsgåva och allt löste sig utan att ni behövde kämpa er sönder och samman.

Men jag står och undrar – vad hände med fri placering i hela arenan? Och vad hände med alla aktiviteter? Varför involvera oss, ge oss falskt hopp och sedan inte göra något av det? Och främst – om vi kan komma på alla dessa idéer på en kvart och som inte behöver kosta er mycket, hur kommer det sig att nI inte kan komma på sådana lösningar när ni ändå jobbar i styrelsen och ska bedriva denna verksamhet?

Det är många frågetecken, läktaren är relativt tom och klacken tyst. Jag läst på internet att ni också ska ta bort biljetterna till ståplatssektionen. Anledningen är att människor köpt en lite billigare biljett och sedan satt sig på en ledig sittplats.

Ni vill ha dit publik, eller hur? Ni fyller ändå inte arenan en enda gång. Men om människor som kanske av ekonomiska skäl inte kan köpa dyra biljetter, men vill gå på bandy och gör på detta sätt – är det inte värt det i slutändan? Men jag vet inte hur ni tänker eller fungerar, vill dock gärna veta det.

Supporter som tröttnar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons