Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välkommen till det nya statarsamhället

Skäms, moderate Anders Jansson! Moderaterna har alltid stått på välståndets sida. Vilket betyder de med kapital.

Annons

De sista fem åren har bevisat detta. Det framkommer mer och mer hur vanliga sjuka och arbetslösa drivs in i fattigdom. Nu är skaran som går till det sociala rekordhög och herr moderat, det är minsann ingen som frivilligt går till det sociala. Det är förnedrande men du har säkert inte varit på socialtjänsten och lyssnat.

Anders, tala om hur många flera socialfall det är nu jämfört med då ni tog makten. Ni har med er politik tagit och dragit dessa människor ner i skiten och stampat på dem. Ni ger skattesänkningar till dem som redan klarar av att betala hyra köpa mat med mera. Ni säger att det gynnar arbetsmarknaden och minskar arbetslösheten.

Utanförskapet har drabbat Norrsundet. Enligt er politik måste det vara arbetarna som ställt till det då företagskapitalet inte vill vara med längre för förtjänsten inom koncern inte är bra. Samma visa med Ericssons personal, kapitalet ville inte ställa upp längre.

Enligt dig ska politiken vara stark då människan är svag. Er politik är att slå på dem som ligger för de orkar inte stå upp och försvara sig.

Alliansen står för en ovärdig och inhuman värdering. Se på utredningar som visar på sjuka som med era regler utförsäkratas på felaktiga grunder. Du skriver om att ni inte får svika eller lämna någon ensam i samhället. Ni om något parti har stått för detta. Under fem år har er politik lett till en anstorming till socialtjänsten. Ert moderata samhälle står för social nedrustning. Välkommen till det nya statarsamhället.

Folk är faktiskt sjuka av olika orsaker. Jag hoppas att våra läkare har kompetens till att avgöra om jag är sjuk. Jag har börjat tvivla då försäkringskassan friskförklarar folk.

Tyvärr Anders Jansson, er politik har gjort Sverige till ett sämre land rent socialt.

JL slår tillbaka

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons