Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var glad att vi har den möjligheten

Annons

Svar till ”Ta ansvar för våra barn”:

Jag pluggar heltid samt jobbar och min sambo jobbar heltid. Trots det försöker jag hämta min dotter så tidigt jag förmår för att jag VILL vara så mycket som möjligt med henne. Helst skulle jag vilja vara hemma jämt för att få se min dotter alla timmar på dygnet. Trots det håller jag inte alls med dig i det du skriver.

Dagis är ett socialt forum för våra barn där de får träffa sina vänner. Samtidigt som jag vill ha henne hos mig så förstår jag att hon behöver få umgås och utvecklas med sina jämngamla. Vi ska även få ett syskon i sommar och jag är så tacksam att min dotter ska få vara på dagis första månaden. Inte för vår skull utan för att min dotter, som kommer att uppleva en stor förändring hemma, kan få ha kvar sin normala vardag på dagis.

Skulle syskonets ankomst sammanfalla med att dagiset ”försvinner” tror jag hon kommer ha svårare för omställningen. Dagiset är så mycket mer än en ”barnvakt” för barnen. Tänk på det.

Sen är jag övertygad att de flesta föräldrar vill vara med sina barn. Låt dem utvecklas och leka i en miljö som är skapad för dem med kunnig pedagogisk personal! Var glad att vi har den möjligheten i Sverige och hoppas att fler slutar utnyttja den på fel sätt. Det är barnen som får lida om vi skulle ta bort allt som du föreslog.

Sandra

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons