Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför Norrlandet före oss?

Annons

Nä, nu blir man riktigt förbannad. För några år sen så fick vi boende i Norra Åbyggeby en fin folder från Gävle kommun och Gästrike Vatten om lösningar på vatten och avlopp. Men tydligen så kom Norrlandet emellan för vi verkar inte ens finnas till.

Jag har varit i kontakt med både kommun och Gästrike Vatten. Kommunen svarade att de håller och kollar på lösningar för Åbyggeby och att de kommer att skriva på Gästrike Vattens hemsida när dom haft möten.

Gästrike Vatten har inte ens svarat på mejlen som jag skickat och det tycker jag är riktigt dåligt. Det blir ju bara fler och fler som flyttar ut hit, vattenbrunnar som borras har fint vatten några år, sen så blir vattenkvaliteten så dålig att man måste skaffa en reningsanläggning.

Infiltrationsanläggningar ska ju hålla i tio år sen ska de grävas om och fyllas på nytt. Jag har inte sett någon göra nåt sådant, en infiltration som inte är 100 procent säker läcker ut i Testeboån och vidare ut i havet.

Jag undrar hur Norrlandet kan få VA före Norra Åbyggeby. Är det för att det bor mer politiker där eller för att det är finare att bo där?

En Åbyggebybo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons