Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför tog ni bort koderna?

Att Gefle Dagblad har lönsamhetsproblem har väl inte undgått någon.

Annons

Och att det beror på ett minskande antal prenumeranter är ju ingen hemlighet. Men man tar inte på sig någon skuld själva utan skyller på bland annat att internet tagit över läsarna. Att tidningen inte längre fullt ut tillfredsställer läsarnas behov anses absurt.

Senaste nedmonteringen av tidningens utbud har fått mig med flera att överväga om tidningen längre är värd sitt pris. För mig har tidningens värde halverats. Gefle Dagblad har utan att i förväg ge sina prenumeranter besked tagit bort en mycket viktig del av sitt utbud. Man har självsvåldigt tagit bort koderna som ger oss tv-tittare möjlighet att i förväg spela in program på dvd.

Denna möjlighet kan kännas nödvändig när program kolliderar eller när ett angeläget program visas när man är förhindrad att se på tv. När en av mina grannar ringde Gefle Dagblad och påtalade detta fick han till svar av en butter man att man sparar utrymme för mer text och att Gefle Dagblad köpte in programutbudet som ett paket och att tidningen inte har någon möjlighet att påverka innehållet. Låter detta trovärdigt? Samt sade samme man att det var endast fyra procent av läsarna som använde dessa koder. Hur vet man detta? Kan det vara så att det var av ekonomiska skäl koderna togs bort?

Gefle Dagblad har tydligen råd att förlora minst fyra procent av sina prenumeranter. Bland annat undertecknad.

Ge era läsare snarast besked om dessa koder är borta permanent eller.

Prenumerant eller ej

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons