Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför vänta in i det sista?

Vad härligt. Jag var så förbannad när jag läste artikeln om vräkning av en barnfamilj, och är jätteglad över att det ordnade sig. Men varför måste man vänta in i det sista?

Annons

Tänk den tid som familjen har levt med pressen och inte fått något svar om en lösning. Vad har man inte utsatt både mamma och barn för under den tiden? De finns inga ursäkter för det, detta borde vara ett ärende som skulle ha varit högt prioriterat. Vad har det kostat i pengar med tanke på att Kronofogden var inblandad med mera? Kanske bra mycket mer än hyresskulden.

Sen sa Maritha Johansson att inga barn ska ställas på gatan” samt att de inte hade tänkt göra det eftersom de hade en lösning. Att barnen mot sin vilja skulle bo hos pappa. Hur tror ni att dessa barn hade mått då, när de vetat att deras mamma skulle tvingas bo på gatan?

Gävle kommun har i flera artiklar tidigare hävdat att de inte finns folk som bor på gatan i vår kommun, ändå så är man minuter ifrån att sätta en mamma på gatan före jul.

Jag tycker det är bedrövligt av kommunen att inte på ett år ha kunnat hitta en snabbare lösning. Eller är det så härligt med makten, att få trampa på dem som redan ligger, så man låter kvarnarna mala väldigt långsamt?

Inger J

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons