Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför vill ingen ta ansvar nu?

Våra politiker och tjänstemän inom Gävle kommun är som tvestjärtar när någon person frågar dem varför dom har tillskansat sig väldigt fördelaktiga pensioner och höga löner.

Annons

Då svara de med att vi måste ha höga löner så att vi kan få till oss väl utbildade personer till de tjänsterna som finns inom kommunen rätt person på rätt plats. Även så tillägger politikerna att ett sånt stort ansvar så kostar det!

Du kommer vi till min öppna fråga till Gävles politiker: Varför är det ingen som vill ta ansvar nu när en medarbetare verkar har lyckats stjäla över 20 miljoner av Gävles befolkning skattepengar?

Det verkar som om ingen av politikerna vill kännas vid denna härva som har pågått i så många år och ingen har reagerat på att budgeterna inte har gått ihop.

Förklaringen är enkel!

De tjänstemän och politiker som säger att de har ansvaret för olika avdelningar inom Gävle kommun är förmodligen inte kompetenta att förstå hur man läser ett bokslut på en avdelning dom vet inte vad det är för skillnad på debet och kredit, dessutom så är de inte så rakryggade att de kan stå för vad de har gjort mot Gävle kommuns invånare

De är så rädda att gå miste om sitt jobb och deras fina pensioner och förmåner.

Blir det inga avgångar för dom ansvariga så tror jag att det fixar sig i nästa val

Tommy Ewertsson

skattebetalare i Gävle kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons