Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi hade program varje halvtimme

Annons

Vid lördagens konsert av Forums manskör var Biblioteket värd men utan att ta ansvar som arrangör. Konserten skulle börja klockan 20.00, men dörrarna öppnades inte förrän 20.07. Konsertsalen var inte förberedd med extra stolar utplacerade i stället för borden, som lätt kunde ha flyttats undan.

Sedan hälsades välkommen medan publiken slamrade med extrastolar från en stor trave. Två damer talade i mikrofonen, som fungerade bra, men när dirigenten inte visste hur han skulle få igång den, kom ingen till hans hjälp.

Han fick presentera hela konserten utan förstärkning, men när en dam skulle tacka – då fungerade den. Hela arrangemanget var nonchalant mot både publik och ideella sångare. Personalutbildning?

Kören sjöng bra och hade ett trevligt program.

Jan Wikegård

Svar direkt:

Under Å-dragets lyskväll hade stadsbiblioteket öppet till klockan 23 och hade drygt 1 200 besökare under kvällen. Ett fel gjorde att dörrarna inte öppnades som de skulle i rätt tid, vilket vi beklagar.

Hela biblioteket var tillgängligt för besökarna och det fanns möjligheter att låna böcker och filmer som vanligt. Vi hade program varje halvtimme. Kafé Edbom hade öppet hela kvällen med möjlighet för besökarna att sitta och äta vid borden under uppträdandets gång, vilket gjorde det svårt att hinna möblera om inför varje framträdande.

Vi tackar för dina synpunkter. Manskören Forum gjorde ett mycket fint program liksom övriga föreläsare, dansare och artister under kvällen.

Veronica Wikholm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons