Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi har en socialtjänst som inte fungerar

Annons

Jag är en desperat pappa som förgäves försöker ha kontakt med mina barn, trots att det finns en mamma som önskar att barnen ej har kontakt med pappa, farmor, farfar och övrig släkt på pappas sida. Endast vackra ord att självklart ska pappa ha kontakt med sina barn räcker, för socialtjänsen inte lyfter ett finger för att hjälpa alla dessa drabbade att få ha en sund relation med sina barn.

När jag senast skrev en insändare bekräftades att jag absolut inte är ensam med liknande problem. Men socialtjänsten svarar som vanligt med tystnad.

Så, ni på familjerätten eller kanske någon kvalitetsansvarig på socialtjänsten, vad har ni att erbjuda oss Gävlebor med problem att få träffa våra barn, barnbarn eller kusiner?

Detta är numera ett stort problem i Gävle, som bara växer med åren, troligen på grund av nuvarande vårdnadsregler. Så det kan inte komma som en överaskning och därför så måste det naturligtvis finnas en handlingsplan för både barnen och de vuxna som drabbas.

Så till vem eller vart ska vi vända oss till för att få hjälp och stöd i denna tragiska situation? Åtminstone ett namn eller nummer kanske man som medborgare kan kräva som svar även från en myndighet.

F.d pappa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons