Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi har prioriterat andra arbetsuppgifter

Annons

S var till Z.M.Z den 11/8:

Vi beklagar verkligen att det funnits stolar och så vidare på tennisplanen i Norrsätra under sommaren. På grund av vår sommarbemanning har vi helt enkelt varit tvugna att prioritera andra arbetsuppgifter. Denna vecka har vi dock både tagit bort det som inte ska vara på planen samt sopat den. Så till helgen ska ni kunna använda planen igen.

Vad det gäller grillarna så har vi vidtagit flera åtgärder. Vår boendekonsulent har pratat med de allra flesta hyresgäster om vad som gäller för grillarna. Han varit på oerhört många hembesök i Norrsätra och bland annat poängterat detta.

Vi har, som du också påpekar, satt upp informationslappar. Kvartersbutiken i Norrsätra säljer grillkol speciellt av denna anledning.

Vi kommer att starta ett boendeprojekt i Norrsätra, liknande det på Nya Bruket, och ett av ämnena som vi då kommer att beröra är just problemen med grillarna. Vi känner oss också maktlösa inför detta eftersom vi vet att det är på kvällarna som grillarna fylls med brädor och pinnar och då arbetar inte vår personal.

Naturligtvis vill även vi att grillarna ska användas på rätt sätt. Vi tar gärna emot fler idéer på hur vi tillsammans kan lösa problemet!

Slutligen så finns frågetecken vad gäller gräsmattorna i Norrsätra. Det stod ett antal hus där som vi har rivit. Vi har beslutat att låta området växa igen men på grund av feedback från boende så brukar vi ändå klippa vissa delar.

Det finns alltså ytor som vi klipper regelbundet, men det stämmer att vi inte klipper allt. Det kan också vara så att du upplever att vi klippt gräset mindre än vanligt under sommaren och återigen så beror det på att vår bemanning under sommaren är lägre. Vi ber om ursäkt om detta skapat problem.

Med vänliga hälsningar

Görgen Olofsson

Områdeschef Park, Sandvikenhus AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons