Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi jobbade in pengar men fick ingenting

Annons

Vi är nio 16-åriga tjejer som spelat fotboll i Hagaströms SK i nästan halva våra liv. Något som varit roligt och gett oss många fina upplevelser. Vi har vunnit och förlorat, skrattat och gråtit och såklart tränat och svettats.

Vi har också jobbat för att få in pengar, så att vi kunnat åka på olika cuper och läger. Efter förra säsongen slutade flera i laget men träning och jobb fortsatte inför kommande säsong. Under vintern märkte vi att vi inte var så många så att det blev ett helt lag och i Hagaström fanns inget äldre lag och de yngre hjälper till nedåt för att lagen ska fungera.

Styrelsen sa då att vi kunde provträna i en annan klubb. Det fanns inget annat val om vi ville fortsätta spela fotboll. Då fick vi höra att styrelsen hade upplöst laget och tagit lagets pengar. Vi och ibland även våra föräldrar har jobbat men nu får vi ingenting.

Att byta klubb innebär nya medlems- och träningsavgifter, men också kostnader för kläder då vi vill vara enhetliga med övriga i laget. Det hade varit uppskattat om vår lagkassa kunnat bidragit på något sätt.

Om vi i höstas hade vetat att laget inte hade någon framtid i Hagaströms SK hade vi utan ifrågasättande kunnat ha en dunderavslutning för att fira våra år i klubben. Nu är känslan vriden långt åt motsatt håll.

Johanna, Moa, Ida, Majken, Matilda, Emma, Hanna, Rebecka, Sara

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons