Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi måste för att täcka kostnaderna

Annons

Precis som du skriver så har vi beslutat att införa en karens på 14 dagar vid ett uppehåll i en pågående prenumeration. Att göra ett uppehåll i en prenumeration är kostsamt för oss. Genom att införa den här karensen täcker vi kostnaderna för dem som vill göra ett uppehåll på tidningen. Det rör sig bland annat om personal som hanterar det administrativa, budorganisationen som måste hantera det i sin tur och allt detta måste vi ta igen någonstans. Som det är i dag är de kunder som aldrig gör uppehåll med och betalar för en service som kostar pengar.

Andra tidningsföretag har redan samma princip. Du kan också jämföra med till exempel Svensk adressändring som tar betalt för att göra en flytt och eftersända din post under en begränsad tid.

Som alternativ till att göra ett uppehåll kan du ta med dig tidningen inom Sverige när du reser bort, det kostar dig ingenting i porto. Be grannen att lagra din tidning eller ännu hellre: Bjud grannen på din prenumeration under 14 dagar som tack för att de vattnar blommorna. Jag hoppas att du hittar en lösning som passar för just dig.

Maria Brander

chefredaktör Gefle Dagblad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons