Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi måste kliva över spyor

Vi var på konsert i Göranssons Arena för att se Scorpions. Jag och min fru brukar bevista minst fyra-fem konserter per år och de flesta i Globen.

Annons

Senast i Göranssons Arena var det när Tomas Ledin spelade och då reagerade vi över den fyllefest konserten blev till såväl utanför som inne i arenan. Det kanske var en engångsföreteelse eftersom det var sommar och hemmaplan för Tomas.

Scorpions borde bli annat så vi åkte dit igen. Nu var långt ifrån alla berusade och absolut inte de på främre halvan närmast scen men i övrigt var det ingen vacker syn.

Problemen började redan utanför arenan, parkeringsplatser hade arrangören inte bemödat sig att göra i ordning utan de som fanns stängdes redan klockan 17.00. Det blev en uppfriskande promenad på en dryg kilometer efter att ha hittat en tveksam plats i ett närbeläget villaområde.

Väl inne i arenan satte vi oss på läktaren, genast blev vi trakasserade av några överförfriskade. När vi bytte plats fick vi kliva över spyor på läktaren, inte fräscht utan äckligt i överkant.

På nästa plats satt vi bakom serveringen och kunde inte undgå att lägga märke till många som inte alls var intresserade av musik utan enbart att ragla runt eller sitta och sova vid borden. Med tanke på de hårda regler som gäller för utskänkning av alkohol kan man bara undra om det gäller andra regler i Sandviken än i övriga Sverige.

Visst fanns det ett fåtal vakter som rörde sig på golvet men då helt utan den överblick som gick att få från läktaren. Synd på något som hade kunnat bli verkligt bra men intäkterna från alkoholförsäljningen var tydligen arrangörens prio ett.

Jag tycker själv om att ta en öl eller två på evenemang som idrott eller konserter men att bli stupfull, spy på golvet eller trakassera andra besökare tycker jag är rent sagt åt helvete.

Musiclover

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons