Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilka friheter somliga tar sig!

Annons

Det är med förundran som jag konstaterar att ett antal boende i Gävle tar sig friheter som inte är acceptabelt egentligen. Dessa friheter tar sig uttryck i exempelvis att friggebodar ställs upp på kommunal mark, alltså utanför den egna tomtgränsen. Bilar parkeras på gräsmattor och cykelbanor samt andra ställen avsedda för annat än parkering och att staket sätts upp utanför den egna tomten.

Ni som är nyfikna på var allt detta sker är välkomna att besöka Andersberg. På och runt Stormgatan, Lugna Gatan och Rimfrostgatan kan ni själva se en eller flera av de exemplen som gavs.

Hur är dessa individer skapta? Hur tänker man egentligen när man använder cykelbanor för att framföra bilen? När man parkerar på cykelbanor för att slippa gå två meter? När allas vår gemensamma egendom tas i anspråk för egna syften på sätt att andra hindras att nyttja det som borde vara deras rätt?

Det jag observerat i och omkring Andersberg förekommer helt säkert även på andra håll i kommunen, utan att jag varit där och sett det. Det är inte mer OK för det.

Jag ser gärna att ni som känner er träffade, svarar på detta. Även ni ansvariga inom kommunens förvaltningar borde fundera och gärna svara på varför ni inte reagerar när ni observerar samma sak som jag? Ni kan inte missa det.

Jag undanber mig också kommentarer om att prata med människor direkt. Det är provat med hot som följd!

Nils

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons