Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill någon byta med mig?

Jag är ingen fattigpensionär.

Annons

Trots det har jag endast en tusenlapp över när utgifterna för skatt, hyra, el, värme, försäkringar, bredband, tv-avgift, tidning, bilförsäkring och bilskatt är betalda. Det ska räcka till mat, kläder, skor, läkare, tandläkare, mediciner, bensin och hundmat. Att ha en gammal bil och en älskad hund kan tyckas onödigt och det är väl bara en tidsfråga, innan jag får göra mig av med båda – om jag nu lyckas skrapa ihop de 1 500 kronor som veterinärbesöket kostar.

Jag har inte förstått vad som var anledningen till det missnöje som förorsakade ert uppror. Jag har länge gått och varit avundsjuk på er. Ni behöver ju inte bekymra er över tandläkarräkningar, ni får träna på gym hur mycket ni vill, ni får titta på tv utan att betala tv-avgift, ni behöver inte betala för bredband, ni läser tidningarna gratis, ni får tre mål näringsriktig mat dagligen. Mediciner, hygienartiklar, städredskap och sådana petitesser behöver ni inte heller bekymra er om.

Eftersom det där med ärlighet är inopererat i min ryggmärg, har jag förstått, att det är en omöjlighet för mig att bli intagen på vanligt sätt. Är det möjligen någon av er som skulle vilja låta mig ta del av era förmåner och byta med mig några månader?

Mona

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons