Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändre: Varför måste ni ungdomar spela hög musik från bilarna på nätterna?

Jag fattar inte varför ungdomar i sina fordon måste stå kring Valbo köpcentrums parkeringar och spela väldigt hög musik och störa boende kring Köpis. Det finns andra ställen att stå på där ni inte stör någon. Visa hänsyn till andra.

Varför får de inte stå hemma utanför sina egna bostäder och spela hög musik med kraftig bas? Eller har ni som är föräldrar sagt ifrån?

Det är inte acceptabelt att spela musik på detta vis lång in på natten så att boende måste ringa polisen för att få lugn och ro. Hög musik på kvällar och nätter, vardag som helg. Vissa ska upp tidigt på morgonen.

Det bor barnfamiljer med små barn kring dessa ungdomstillhåll. Det är också skyltat ”Motortrafik förbjuden” efter 22.00 på dessa parkeringar. Tyvärr har dessa ungdomar ingen respekt för andra och de verkar inte ha lärt sig att visa hänsyn.

Det som varken ni ungdomar eller föräldrar tänker på är hur ljud studsar mellan åsar och byggnader, då ljudet färdas långt. Tyvärr hörs er musik längre än ni tror. Tänk på din nästa.

En som har tröttnat på detta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare