Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Inte lätt etablera sig som junior..."

Annons

Hej Keb!
Tycker Brynäs gör två fina perioder mot FBK, tyvärr räckte det inte.

Jag har en fundering angående Sandin och Alcén och kritik som riktas mot dessa.
Är det inte så att våra förväntningar skruvas upp efter förra säsongen, då de var riktigt bra båda två samt att motståndarlagen är tuffare detta år mot våra junisar?
Det är ju nu de ska etablera sig, ge dem fortsatt förtroende och tid, så kommer det lossna så småningom...det är jag övertygad om!

Det är inte lätt att etablera sig som junior, se på bland andra Tedenby och Backlund. Tålamod tycker jag är bästa medicinen...vad tycker du?

Matchen mot Luleå på torsdag är viktig...deras fina spel hackar och självförtroende är skadat. Läge för tre poäng!?  Ja, jag har ofta svarat att steget mellan att vara junior och bli en etablerad elitseriespelare - det är stort!
Det handlar om att vara bra i en lång följd matcher, och efter att ha varit dominant kanske i juniorlaget blir det plötsligt väldigt tufft och svårt när man ställs mot inte minst fysiskt starkare spelare och även långt mer rutinerade spelare.

---
Ja, Luleå, vars starka sida under hela vintern varit att vara ett starkt krigarlag, har plötsligt tycks det som, tappat sitt säkra försvarsspel och positionerna.
Det har lett till förfärliga 3-13 i baken målskillnadsmässigt på de två senaste matcherna.
Nu kräver tränarduon Rönnbäck/Kyrö helt enkelt skärpning och att de komma tillbaka till grundspelet.

Mer läsning

Annons