Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inte värt att försöka

Känner en jättefin kille som har missbruksproblem. Nu har han varit nykter ett år och provjobbat i fem månader vilket gick bra. Av personliga skäl miste han husrum men socialen sa att han skulle jobba ändå. Hur ska det gå till utan tak över huvudet, ingen hjälp med bostad från socialen? Efter nån vecka så ändrar dom sig och sa: Inget jobb utan bostad. Nu har han ordnat nånstans att bo efter flera veckors sökande, och vill jobba.

Nähä, nu skyller dom på att han tagit återfall! Vem f-n gör inte det, när man varje kväll måste leta nånstans att sova på. Glädjen över att ha fått nånstans att bo försvann som ett trollslag. Han har en som också som han gärna vill hålla kontakt med. Ingen hänsyn till det heller. Får man behandla folk hur som helst? Det är synd och skam hur dom trycker ner människor som försöker.

Arg medmänniska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare