Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs J20 föll mot Modo

Brynäs föll mot Modo med 1–4 i en tung match – trots ett tidigt ledningsmål.
– De är vassare än oss idag, de backcheckar, forecheckar och är överallt vilket gör att vi tyvärr inte är med i benen. Det är en liten tung period nu, sa Brynäs tränare Niklas Gällstedt efter matchen.

Annons

Första perioden startade dock positivt för Brynäs som tog ledningen efter 1 minuts spel. Dock lyckades Modo kvittera till 1-1 och med det resultatet gick man in i den andra perioden.

Andra perioden var jobbig för Brynäs där man inte riktigt hittade tillbaka till det fina spel man visat prov på tidigare, utan Modo kunde utöka sin ledning till 3-1 inför den tredje och sista perioden.

– Vi vet hur vi ska spela men det känns som att vi är lite trötta i både huvud och ben idag och varför har jag ingen aning om, sa Gällstedt.

Den tredje perioden spelade bortalaget av och kunde även utöka till 4-1 som blev slutresultatet, och enligt Gällstedt så är det en hel del som hemmalaget måste jobba på.

– Vi lär prata ihop oss och se till att träna bra nu i veckan för att få fart i benen, det är det som är det viktiga. Vi lär försöka hitta en väg att komma tillbaka på, avslutade Gällstedt.

BRYNÄS-MODO 1-4 (1-1, 0-2, 0-1)

Första perioden: 1-0 (01.01) Henrik Messfeldt (Nicklas Strid), 1-1 (07.07) Robert Hägg (Gustav Possler, David Gunnarsson).

Andra perioden: 1-2 (01:32) Dmytro Timashov (Kristoffer Backman), 1-3 (07.01) ) Dmytro Timashov (Christopher Bengtsson, Gustav Possler).

Tredje perioden: 1-4 (00.56) Mathias Årman (Dmytro Timashov, Adrian Kempe).

Skott: 24-30 (6-8, 9-16, 9-6)

Utvisningar, Brynäs: 5x2. Modo: 5x2

Bäst i Brynäs: Mattias Nörstebö, Jesper Danielsson, Nicklas Strid

Mer läsning

Annons