Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs jagar ny seger i Luleå

Johan "Honken" Holmqvist och Simon Löf är tillbaka.
Däremot spelar inte Victor Berglind när Brynäs möter Luleå borta på lördag eftermiddag.
– Annars är det samma trupp som mot Färjestad men vi avvaktar hur laget formeras, sa Brynästränaren Tommy Jonsson sedan laget haft sin fredagsträning.

Annons

Brynäs brukar ha jämna och täta drabbningar mot just Luleå. När lagen senast möttes uppe i Norrbotten vann Brynäs med 1–0 och Jesper Ollas blev hjälte.

Samma Ollas som styrde in säsongens andra mål mot Färjestad i torsdags. Kanske det kan lossna nu...

– Det var i alla fall ett skönt mål. En perfekt passning av Jonas Nordquist och jag tror inte målvakten såg att jag dök upp och kunde bara vinkla in pucken. Starkt att vi kunde ta oss tillbaka in i matchen men surt att förlora i sudden, sa Ollas.

Brynäs jagar sin första trepoängare sedan matchen mot Linköping den 13 november. Sedan har det blivit fyra raka förluster även om de tre senaste har kommit efter förlängning eller straffar.

– Vi tar med oss spelet från de två sista perioderna mot Färjestad då vi gjorde det bra. Vi tror fortfarande på det vi gör och jobbar stenhårt. Då ska vi förhoppningsvis få med oss några segrar också, sa Tommy Jonsson.

"Honken" Holmqvist som höll nollan senast i Luleå är tillbaka efter sjukdom och det samma gäller backen Simon Löf. Victor Berglind som åkte på en tuff tackling senast spelar inte – en misstänkt hjärnskakning gör att han måste vila.

Sedan tidigare saknas Mads Hansen, Dennis Persson och Lasse Jonsson.

Mer läsning

Annons