Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs lockar publik i massor

Intresset för Brynäs är fortsatt stort.
I går släpptes elitseriebiljetterna med långa köer som följd – och i European Trophy ligger klubben högt upp i publikligan.

Annons

Biljetterna till Brynäs hemmamatcher i elitserien släpptes i går klockan tio på förmiddagen. Redan en halvtimme tidigare ringlade köerna långa utanför shopen i Läkerol Arena enligt Elin Levin, ansvarig för privatmarknad i Brynäs.

– Det var inte som under slutspelet kanske, men väldigt bra tryck, säger Levin, som fick se de 100 specialbiljetterna till premiären mot Växjö gå åt på sex minuter.

– Det är en spurtkampanj som vi har för fjärde eller femte säsongen. Biljetterna kostade 80 kronor nu, sedan höjer vi med tio kronor för varje dag, berättar Levin.

Bra rusning har det också varit till Brynäs hemmamatcher i försäsongsturneringen European Trophy – så bra att klubben ligger sjua i publikligan.

Och till kvällens möte med TPS Åbo pekar det mesta mot någonstans mellan 3 500 och 4 000 åskådare.

– Jag tycker verkligen att det är över förväntan. Det är fantastiskt kul, säger Daniel Widing om intresset för European Trophy.

Det blir svårt att komma ikapp Luleå och bli bästa svenska lag i publikligan – i så fall behövs lite drygt 6 000 besökare i Läkerolen i kväll, förutsatt att norrbottningarna behåller sitt snitt.

Färjestad, däremot, är klart inom räckhåll.

Mer läsning

Annons