Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för tre poäng till Tierp Hockey?

Efter tre raka förluster borde det nu vara läge för tre poäng till Tierp Hockey. Dagens uppgift för Tierp är att kunna slå Söderhamn/Ljusne på bortarink. Det borde heller inte vara någon omöjlig uppgift uppe i Ljusne Ishall.
Hemmalaget har bara vunnit en enda match på de hittills spelade elva omgångarna.

Annons

– Det här blir jäkligt tufft, säger också hemmalagets tränare Olle Djoos.

Hemma i Vegahallen vann Tierp med klara 5-1 och visst ska Tierp kunna vinna den här matchen. Laget bör också ha ett psykoligiskt övertag på hemmalirarna.

– Men Söderhamn/Ljusne är ett farligt lag att möta. Senast var dom mycket nära att ta poäng mot Borlänge, som fick 3-2 målet med bara minuten kvar, varnar Tierps chefstränare Stellan Gerdin.

– Det gäller verkligen att grabbarna har rätt inställning till matchen. Det får absolut inte finns någon underskattning med i bilden, säger Gerdin.

Tierp saknar fortfarande backarna Peter Eriksson och Marcus Eriksson, båda skadade. Därtill har Daniel Söderlind lämnat truppen på grund av att han fått nytt arbete.

– Vi siktar på att så snabbt som möjligt få mål på Söderhamn. Lyckas vi med det så ska vi också kunna vinna,menar Gerdin, som förmodligen spelar den här matchen med tre femmor.

Burväktare för Tierp Hockey blir Niklas Bertilsson.

Ja, ska Tierp hänga med i toppstriden så måste det bli vinst i dag uppe i Ljusne Ishall.

Mer läsning

Annons