Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du frågade - här svarar spelarna

I Matchbloggen, under matchens gång, ställde bloggläsarna frågor till spelarna. Vi har plockat ut de bästa, ställde dom till Brynässpelarna efter segermatchen mot Luleå.

Annons

Här är svaren:

Jonathan Granström, hur står det till med knäet?
- Det känns bättre och bättre. Nu kan jag åka skridskor för fullt, men ska vara lite försiktig i närkampsspelet. Det går verkligen åt rätt håll, och jag siktar på spel på lördag.

Jörgen Sundqvist, vad hände när du klev av i den andra perioden?
- Jag fick en smäll i samband med en tackling. Det känns lite stelt nu.

Sebastian Lauritzen, som åkte in i båsdörren. Hur känns det nu?
- Bättre än vad det gjorde när jag fick smällen. Då gjorde det jävligt ont, men jag var samtidigt varm i kroppen och kunde spela vidare. Det är en yttre skada och nu får det f-n vara nog med skador.

Mats Lavander, första vinsten på hemmaplan mot Luleå den här säsongen. Vad är största skillnaden mellan att spela i Brynäs och i Luleå?
- Vi har mer puckkontroll i Brynäs. Här är det inte lika uttalat att vi ska checka väldigt hårt, som det var i Luleå. Det finns några skillnader och det känns alltid speciellt att möta Luleå.

Simon Bertilsson, som hade en jättechans att avgöra i slutet vid ställningen 2-2. När gör du egentligen ditt första mål för säsongen?
- Haha, säg det... Visst, det är inte jag som ska göra målen. Men vad f-n, någon gång borde den väl sitta. Innan säsongen är slut hoppas jag åtminstone. Och jag få väl passa på under en avgörande slutspelsmatch.

Niklas Svedberg, är du tillfreds med målvaktssituationen när du och "Honken" växlar mellan att starta matcherna?
- Det känns bra. Det är klart man vill spela mer, helst hela tiden. Men det är upp till tränaren. Jag tycker det är väldigt jämnt mellan "Honken" och mig just nu och båda försöker spela så bra som möjligt för att få stå så mycket som möjligt.

Calle Järnkrok, målskytt i matchen, men vad händer med dig nästa säsong? Hur går diskussionerna med Detroit?
- Vilka diskussioner? Hehe, jag har inte pratat med dom på över två månader. Men jag har ingen brådska och jag vet att Detroit inte heller har det. Det känns jäkligt skönt för mig att kunna utvecklas i lugn takt här och inte behöva stressa fram något beslut.

Mer läsning

Annons