Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du frågade - spelarna svarar

Matchbloggen bjöd under Brynäs-Skellefteå läsarna på möjligheten att ställa frågor till Brynässpelare. Här är frågorna - och svaren.

Annons

Simon Bertilsson var på tacklingshumör mot Skellefteå. Vilka vill du helst möta i en kvartsfinal och vem vill du helst proppa där?
- Färjestad vore grymt skönt att slå ut. Så jag säger dom. Vem jag helst vill proppa...det kanske inte är lämpligt att säga det i media? Okej då, Christian Berglund i Färjestad.

Niklas Andersén, som gjorde en snurrfint på offensiv blålinje och var nära att göra mål. Vart har du lärt dig den finten?
- Haha, man har väl testat den nån gång. Men den där finten var mest spontan, jag tänkte inte så mycket utan det kom av sig självt.

Sebastian Wännström, hur känner du inför att fortsätta ett år till med Brynäs?
- Det beror ju på vad St. Louis Blues (klubben han är draftad av) säger. Vi har haft bra samtal, men just nu tänker jag bara på den här säsongen och Brynäs. Men jag tror inte att det är någon nackdel om jag stannar ytterligare en säsong.

Sebastian Lauritzen, det ryktas att du har många anbud nu när kontraktet går ut med Brynäs. Har Brynäs någon fördel av att de gav dig förtroendet att blomma ut?
- Nja... Visst har Brynäs att tacka mycket för, men det har mest varit på grund av mig själv som jag blivit en bättre hockeyspelare. Jag har inte tagit beslut om framtiden än.

Joachim Rohdin, hur ser du på din roll i laget och är du nöjd med din säsong?
- Jag är nöjd med rollen, jag tillför energi och fysiskt spel. Och ska vara lite grinig. Säsongen har varit bra, jag trodde inte på så här mycket speltid innan säsongen. Men det stör mig att jag hittills inte gjort en enda poäng. Det har satt sig lite i skallen, men nån gång måste ju pucken trilla in.

Jakob Silfverberg, som testat att spela med både Granström, Wännström och Lavander som tredjelänk mellan honom och Järnkrok. Vad skiljer de spelarna åt?
- Granström och Lavander är mer tuffa spelare som banar vägen och Wännström är mer teknisk och har bra fart hela tiden. Men jag tycker att det funkar jättebra med alla tre som kedjekamrat så jag har svårt att välja vem jag helst spelar med.


Mer läsning

Annons