Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dyrköpt seger för Brynäs

Brynäs tog äntligen tre poäng på hemmais.

Nu kan slutspelsplatsen vara klar redan på lördag.

Men 3–1-segern mot Modo blev kostsam – två tunga skador drabbade laget.

Annons

Det var i upptakten av andra perioden, Elias Lindholm hade just gett Brynäs ledningen med 2–0 och firade det viktiga målet. Men jublet byttes mot smärta. När juniorstjärnan sedan åkte till avbytarbåset tog han sig för ryggen, tvingade gå in i omklädningsrummet – och spelade inte mer i matchen.
Han lämnade snabbt Läkerol Arena efter matchen, ingen annan i laget hann ens prata med honom och det är oklart hur illa skadad Lindholm är.
–Jag vet faktiskt inte själv vad som hände så jag kan inte säga nåt. Du får prata med vår sjukpersonal, hälsar Lindholm i ett sms till Sporten.
I matchen mot Modo drabbades Brynäs av en till tung skada. Även Sebastian Wännström tvingades avbryta matchen i den tredje perioden.
– Jag vet inte hur allvarligt det är. Nu kan jag knappt stå på ena benet och det ilade väldigt mycket, säger Wännström som träffades av ett skott på ena knäet.
– Men jag tror inte att det ska vara så allvarligt. Men vi ska undersöka i morgon, vi får se om jag måste röntga.
Men trots skadan var Brynäsforwarden glad efter matchen eftersom Brynäs tog sin första trepoängare i Läkerol Arena sedan 30 december 2012.
– Och min första trepoängare sedan jag kom till Brynäs, tillade Wännström.

Mer läsning

Annons