Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Granström på gång

Jonathan Granström närmar sig ett beslut.
Stanna hos svenska mästarna Brynäs eller byta klubb.
– Jag ska prata med Sundlöv i dag, säger han.

Annons

Brynäsfansen hoppas få behålla sin krigare, som gjorde succé under slutspelet. Men 26-årige Jonathan Granström har fortfarande inte bestämt sig angående sin framtid.

– Jag trivs jättebra i Brynäs, både i stan och rent hockeymässigt så att stanna är definitivt ett alternativ, säger ”Granis”.

Men det finns anbud och locktoner från ett flertal andra klubbar. Bland annat finns det intresse från utlandet.

– Jag kan tyvärr inte säga så mycket mer än att han har alternativ. Vi diskuterar med flera klubbar där Brynäs är en av dem, säger Granströms agent Pontus Norén.

• Hur långt tid kan det ta innan vi vet var han spelar nästa säsong?

– Det kan gå fort, men det kan också ta lite längre tid. Dåligt svar, men vi är i ett läge nu där jag faktiskt inte kan berätta så mycket, förklarar Pontus Norén.

Jonathan Granström har kopplats ihop med Färjestad under den senare delen av säsongen. Men Karlstadklubben gick i går ut med att deras trupp var spikad – åtminstone på forwardssidan.

Kanske ett tecken på att det blir en fortsättning i Brynäs trots allt för ”Granis” som höjde sig rejält i slutspelet där han svarade 10 poäng via fem mål och fem assist på 17 matcher. En poängskörd som innebar att han var trea i Brynäs interna poängliga bakom Silfverberg och Järnkrok. I grundserien blev det 13 poäng (5+8) på 42 matcher.

Direkt efter den stora guldfesten fick Granström lägga sig på operationsbordet för att ”fixa” till höften.

– Jag gjorde samma ingrepp i den andra höften för ett år sedan och då är det lika bra att operera även den andra.

• Hur gick operationen?

– Den gick väldigt bra. Det var en vecka sedan precis och i dag får jag börja cykla, men jag har redan varit igång med styrketräning och ett annat rehabprogram.

Mer läsning

Annons