Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Tierp Hockey vinna igen?

Ska Tierp Hockey kunna ta den fjärde raka segern? I kväll står en av seriefavoriterna för motståndet. Hudiksvall tar emot Tierp hemma i Glysishallen och det blir en verkligt tuff motståndare.

Annons

Nu har dock Tierp vunnit mot Valbo, Ore och Hedemora och säkert är det ett Tierpslag med stärkt självförtroende som glider in på isen i Glysishallen i kväll.

Hudiksvall har kanske inte öppnat så starkt som väntat och faktiskt fått stryk i hälften av de hittills spelade seriomgångarna. I senaste omgången blev det förlust med 1–3 i mötet med Falun.

– Nej, det har väl inte gått så bra. Men det tar tid att spela in hela nio nya lirare i laget. Men serien har ju också bara börjat, påpekar Alf Nordh hockeybas i Hudik.

– Jag tror det blir en tuff match. Tierp har ju bland annat slagit Valbo och har lika många poäng som oss. Men under förra sässongen så vann vi alla matcher mot Tierp, minns Nord.

Tierp är helt klart på gång efter vinst i de tre senaste matcherna. Om formen också räcker till att spöa Hudik uppe i Glysisvallen i kväll återstår att se.

– Vi vill som i tidigare matcher föra spelet. Det vi får se upp med är deras omställningar när vi anfaller. Vi får inte tappa puck, säger Tierptränaren Stellan Gerdin.

Tierp har i alla matcher, utom i segermatchen mot Valbo, vunnit skotten med klar marginal. Problemet har varit att laget haft alltför svår att sätta puckerna i motståndarkassen.

Tierp tvingas undvara Tobias Berlin (ljumskskada) och Oskar Jolérus, som ännu inte är spelklar efter sjukdom. Ett frågetecken också för Johan Wallin (knäskadad mot Ore).

Mer läsning

Annons