Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Tierp vinna över Ore igen?

– Naturligtvis spelar vi för att vinna i alla matcher. Nu har vi först ett hemmamöte med Ore och sedan avslutar vi på söndag med Enköping.
Tierpstränaren Stellan Gerdin ser naturligtvis möjlighten att sätta käppar i hjulen för de båda topplagen. Samtidigt vill ju Tierp göra en snygg säsongsavslutning.

Annons

Ore vill säkert ha revansch för det stora nederlaget (0-7) senast man mötte Tierp uppe i Furudal. Ore har ju faktiskt också en chans att ta sig till play off.

- Vi har tre lirare skadade Simon Olsson, Peter Andersson och David Alvfors. Men i övrigt kommer vi med ordinarie uppställning. Niklas Bertilsson vaktar kassen mot Ore, säger Gerdin.

Skulle Tierp vinna över Ore igen, så är förmodligen laget också borta i kampen om en plats i play off. Om nu inte Enköping tappar mot jumbon Söderhamn/Ljusne på bortarink.

Tierp behåller förmodligen sin tredjeplats i tabellen oavsett om det blir vinst eller förlust i kvällens match. Men om Tierp vinner så kan man ju också hota Ore i kampen om andraplatsen om det blir seger i sista matchen borta mot Enköping.

I vilket fall så KAN Tierp bli tungan på vågen när det gäller vilket lag som går till play off. Självklart kan det också komma nerver med i bilden för Ore och Enköping. Tierp kan däremot spela helt avspänt. Kontraktet är ju redan i hamn och klubben spelar även nästa säsong i hockeyettan.

Ore tänker ta den chans som finns.

- Ja, vi ska naturligtvis göra allt för att vinna över Tierp och sen också vinna avslutningsmatchen mot Lindlöven. Då har vi i alla fall gjort vad vi har kunnat i kampen om seriesegern, säger Stefan Bergman i Ore Hockey.

- När vi mötte Tierp senast här hemma fick vi stryk med hela 7-0. Men då hade vi också åtta av våra bästa lirare borta på grund av skador. Nu kommer vi med hela truppen intakt och nu är det revansch som gäller,säger Bergman

 

Mer läsning

Annons