Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort från matchen

Backbekymmer, kvitteringar och den återvändande Nordquist. Läs mer om lördagens match här!

Annons

BACKBEKYMMER. Att Brynäs drabbats av många skador under säsongen, varav flera på långtidskontot, är ingen nyhet. Men i går var sattes någon slags rekord när hela sex backar ur A-truppen fanns på skadelistan.
De som tillkom sedan senaste matchen var Simon Löf, som drabbades av hjärnskakning mot Skellefteå, samt Fredrik Styrman som först sades vara petad, men senare framkom uppgifter att han också är skadad.
– Så är det. Han har en skada på kroppen som gjorde att han inte kunde spela, sa Tommy Jonsson.
Ersatte gjorde juniorerna Adam Bergqvist (drygt fem minuters istid) och Mattias Nörstebö (drygt sex minuter), som tidigare funnits med men inte fått spela lika mycket som i går.

FIXADE KVITTERINGEN. Andreas Thuresson gillar att möta Rögle. Som gammal Malmöit har han förstås speciella känslor till det andra skånegänget från Ängelholm. I går var Andreas som fixade kvitteringen och tog lite revansch på sig själv eftersom han drog på sig en utvisning några minuter innan.
– Inte så mycket att säga om den. Jag hade inte riktigt koll på vad som var bakom mig, så det blev en tripping. Men skönt att få styra in en puck i alla fall till 1–1.
Men det biter inte så mycket i tabellen när det inte blir några trepoängare för Brynäs.
– Nej, men jag får säga ett tråkigt svar. Vi har allt i egna händer fortfarande och i den här matchen skapade vi tillräckligt mycket för att vinna, sa Thuresson.

NORDQUIST TILLBAKA. Centern Jonas Nordquist som varit petad i några matcher var tillbaka i laget igen. Han inledde matchen med att ta dubbla utvisningar i den första perioden, och fick sedan inte ut speciellt mycket av sitt spel. Totalt hade han nästan 14 minuters istid. Mer än dubbelt så mycket spelade backen Ryan Gunderson, hela 33.54 minuter av de nästan 64 minuter som matchen pågick spelade han.

Mer läsning

Annons