Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kraschat biljettsystem drabbar Brynäs

Ticnets biljettsystem har kraschat, och det drabbar även Brynäs.

Klubben har inte kunnat sälja några biljetter till tisdagens landskamp mot USA sedan torsdag lunch.

Annons

Den ena NHL-stjärnan efter den andra blir klar för VM-laget, som ska genrepa i Gävle. Men några biljetter går inte att köpa just nu eftersom ticnets biljettsystem drabbats av ”ett allvarligt hårdvarufel” och därför ligger nere sedan torsdag lunch. Biljettjättens problem drabbar många, däribland Brynäs.
- Klart att det ställer till det, de måste få igång det annars vet jag inte vad vi gör. Vi kanske får göra som förr i tiden, trycka egna biljetter och sälja i dörren, säger Brynäs klubbdirektör Hans-Göran Karlsson, som dock hoppas att ticnet löser sina problem så snart som möjligt.

Brynäs har sålt 5 000 biljetter till landskampen, och man förväntar sig att det blir fullsatt. En hel del av de som köpt biljett har dock inte kunnat hämta ut sina biljetter efter kraschen.
Med bara en vecka kvar till ishockey-VM var biljettstoppet inte vad arrangören önskat sig.
– Det är vår viktigaste fråga just nu. Det är ett fantastiskt tryck och intresset stiger snabbt. För varje timme som går så ökar förstås oron, säger Lars G Karlsson, generalsekreterare i den svenska VM-organisationen till TT.

Hittills har uppemot 150 000 biljetter sålts – men målet är det dubbla. Så biljettstoppet är en mardröm.
– Det finns fortfarande biljetter till alla matcher, men kvartsfinalerna och Sveriges matcher mot Ryssland och Tjeckien är de som gått bäst, säger Karlsson som satt i krismöte med Ticnet på fredagen men inte hade några besked att lämna:
– Nej, inte mer än att de jobbar för fullt med att lösa det här.

Mer läsning

Annons