Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läget har ljusnat i Brynäs

Brynäs hade en diger skadelista under landslagsuppehållet. Inför morgondagens bortamatch mot Skellefteå är nästan samtliga spelare tillbaka.

Annons

Ett gäng ordinarie spelare i Brynäs har inte kunnat delta på träningarna fullt ut under landslagsuppehållet.

Nu har skadeläget ljusnat rejält – inför mötet med Skellefteå i morgon är det bara Andreas Dackell och Jakob Silfverberg som inte är tillgängliga.

– Dackell har inte tränat på is sedan knäoperationen. Vi tittar på några olika lösningar för att han ska komma tillbaka så snart som möjligt. Och när det gäller Silfverberg är det väldigt svårt att säga när han kan vara tillbaka. Han är inte hundra i axeln. Hur lång läknings- och uppbyggnadsprocess som krävs är väldigt individuellt. Det går åt rätt håll i alla fall, säger Brynäsmassören Glenn Hellström.

Lars Jonsson har fått full behandling för sin armskada som gjorde att han missade ett antal matcher innan uppehållet. Nu är han tillbaka i full träning, vilket även gäller Mats Lavander (ljumske), Sebastian Lauritzen (ljumskar/höfter), Martin Johansson (influensa), Simon Bertilsson (magkatarr) och Mattias Ekholm (rygg). De två sistnämnda tvingades liksom Jakob Silfverberg att tacka nej till Karjala cup med Tre Kronor.

Dessutom är Victor Berglind, som varit utlånad till Sundsvall under hösten, axelskadad.

Mer läsning

Annons