Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Löf skrev på – Carlsson får gå

Även Simon Löf skrev på i går.
Det gör att det inte längre finns någon plats för Jonathan Carlsson i Brynäs.

Annons

Åtta backar är vad Brynäs ville ha – och med nyförvärvet Ryan Gunderson och Simon Löfs kontraktsförlängning är det precis vad man har i nuläget.

För Jonathan Carlsson, 22, innebär det att han troligtvis får söka sig efter en ny klubb.

– Som det ser ut i dagsläget så har vi åtta backar. Samtidigt vet vi inte vad som händer med en sådan som Mattias Ekholm, säger sportchef Micke Sundlöv.

– Om Ekholm försvinner får vi se hur vi gör. Vi har i alla fall täckt upp lite av den offensiva biten i och med värvningen av Ryan Gunderson, fortsätter Sundlöv, som antyder att det då kan bli aktuellt med Jonathan Carlsson igen.

Den 22-årige Knivstaprodukten gjorde en kortare utflykt till AHL-laget Rockford Icehogs där det mestadels blev spel i ECHL med Toledo Walley. Carlsson kom tillbaka till Brynäs en bit in på den gångna säsongen och hann spela 46 matcher där det blev fyra mål och två assist.

Granström inte allvarligt skadad

Ishockey/Elitserien. I förrgår besökte Brynäsanfallaren Jonathan Granström Leif Swärd i Göteborg för att göra en titthålsoperation. Anledningen var den krånglande höftled som skapat problem under stora delar av den gångna säsongen.

Beskedet efteråt var dock lugnande. Skadan var inte särskilt allvarlig, och efter att Leif Swärd gjort en lindrigare frisering kring höftleden ska Granström nu kunna träna för fullt inom kort igen.

– Riktigt roligt, säger Brynäsmassören Glenn Hellström.

Mer läsning

Annons