Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mads Hansen på väg tillbaka

Mads Hansen ska enligt uppgift inte vara allvarligt skadad. Däremot får Brynäsfansen antagligen vänta till slutspelet innan Simon Bertilsson gör comeback. Så är läget veckan innan slutspelet börjar.

Annons

Det var redan i den första perioden i matchen mot Frölunda som Brynäs center Mads Hansen körde ihop med en motståndare och drog på sig en skada.

– Vi nöjer oss med att säga att det är på underkroppen. Mads är undersökt och ska testa att vara med på träningen i morgon (läs: idag), säger Brynäs massör Glenn Hellström.

Direkt efter smällen spelade Mads Hansen något byte innan smärtan blev för stor och han tvingades bryta matchen. In i hans ställe kom Joachim Rohdin, som för övrigt själv fick en smäll i gårdagens J20-match mot Skellefteå och tvingades utgå.

Den viktige backen Simon Bertilsson har missat de fem senaste matcherna på grund av skada på överkroppen. Han har varit med och tränat en del den senaste veckan men är inte riktigt mogen för spel.

– Simon är på gång och mår mycket bättre nu men han är inte hundra ännu, även om man gärna vill att han ska vara det. Han måste också hinna träna ordentligt innan han kan spela match, säger Glenn Hellström.

Den senaste tiden har Bertilsson mest kört skridskoåkning på träningarna och inte testat att ta emot tacklingar och delta i spel och kampmoment.

När det gäller de övriga spelarna som varit skadade svarade alla bra efter lördagens tunga hemmaförlust.

– Det var inga problem med någon av de som varit borta efter matchen mot Frölunda, säger Glenn Hellström.

Brynässpelarna hade ledigt i går men tränar för fullt i dag igen inför den sista grundseriematchen mot jumbon Timrå där allt handlar om att vinna för att om möjligt knipa en åtråvärd plats bland de fyra första i elitserien.

Mer läsning

Annons