Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det revansch som gäller för Tierp Hockey

– Vi måste komma upp i en högre arbetskapacitet. Kämpa mer och spela enkelt.
Det är enligt Stellan Gerdin receptet för att Tierp ska lyckas ta revansch på Lindlöven i kvällens möte hemma i Vegahallen.

Annons

– Det händer ju alltid under en säsong att det går lite upp och ner. Gerdin pekar på att de bara blivit en futtig pinne på de tre senaste matcherna.

Men det finns naturligtvis en bra chans att komma igen för Tierp.Med kvällens match så återstår ju nio matcher att spela innan vi får se sluttabellen för fortsättningsserien.

I bortamötet blev det förlust med 7-3, men i senaste mötet i Vegahallen vann Tierp med klara 8-2. Det här talar väl också för att Lindlöven är ett starkare lag hemma i Lindehov hemma i Lindesberg.

– Jo, men det här blir nog en tuff match, säger Gerdin, som kommer med tre femmor och en fjärde kedja. Kassen vaktas av Niklas Bertilsson.

Lindlöven vann senast hemma mot Söderhamn/Ljusne med 4-3 och skuggar Tierp i tabellen. Tierp har 13 poäng, medan kvällens gäster har en poäng mindre.

Ett mycket intressant möte alltså och vill Tierp behålla sin position i tabellen, så är det vinst som gäller i kväll.

– Jag hoppas grabbarna gör en riktigt bra insats uppe i Tierp och att det räcker till seger, säger Lindlövens hockeybas Peter Larsson.

– Jag vet att det är någon som drabbats av magsjuka i truppen. Men vi ska nog kunna ställa upp med tre femmor, hälsar hockeybasen.

 

Mer läsning

Annons