Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu ska Tierp Hockey ta revansch

När Tierp för en tid sedan mötte Lindlöven på deras hemmarink Lindhov, så blev det förlust med klara 7-4. Då tappade för ovanlighetens skull Tierp i den sista perioden.

Annons

I kväll är det meningen att Tierp ska kunna ta revansch på nästjumbon.

– Ja, målsättningen är att vinna och ta revansch, säger också Tierpstränaren Stellan Gerdin.

Tierp tog ju hem en storseger i söndags när Söderhamn/Ljusne avfärdades med hela 7-1 uppe i Ljusne.

Men Lindlöven är ett oberäkneligt lag, visst ligger man nästjumbo. Men laget har slagit topplaget Hudiksvall med klara 6-2(!) och även vunnit över Ore med 3-2. I senaste omgången blev det dock förlust hemma mot Borlänge (1-3)

– Vi bör ha en bra chans att vinna. Nu skuggar vi också topplagen och det bör ju ge våra spelare den rätta motivationen, säger Gerdin.

Kommer ni att spela med fyra femmor mot Lindlöven.

– Det är jag inte helt klar på än. Men vi har hela truppen intakt och det har sett bra ut på träningarna. I målet startar Niklas Bertilsson, säger Gerdin, som ser fram emot kvällens möte Vegahallen med tillförsikt.

Lindlöven ska naturligtvis försöka spöa Tierp en gång till.

– Vi kan väl hoppas på samma förlopp som i hemmamatchen då vi vann matchen och sista perioden klart, säger Lindlövens tränare Thomas Östlund med ett skratt.

– Vi förlorade senast mot Borlänge, men då tog vi också ut målvakten och chansade i slutet. Vi har all respekt för Tierp. Nu har vi också lite skador i laget. Men vi ska väl ändå få ihop tre femmor och försöka slå Tierp, hälsar Östlund.

Om nu Tierp klarar sin målsättning och kan slå Lindlöven så finns laget definitivt med i kampen om platserna till allettan framöver.

Mer läsning

Annons