Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så har det gått mot Färjestad under säsongen

Annons

24/9 Färjestad (b) 4-1
- En match Brynäs körde över Färjestad totalt. Sällan – om ens någon gång – har Brynäs dominerat en match på ett liknande sätt i Löfbergs Lila Arena.

18/11 Färjestad (h) 0-1

- Visst, Brynäs förlorade. Men gjorde en av sina bättre hemmamatcher och det kändes osannolikt att det inte blev Brynässeger. Färjestads målvakt Christoffer Nihlstorp stoppade, på egen hand, Brynäs forcerande offensiv.

26/11 Färjestad (b) 3-2 str

- En betydligt jämnare match än de två tidigare. Brynäs inledde starkt, men tappade en 2-0-ledning när Färjestad skickade in kvitteringen – med elva sekunder kvar.
Ännu en match Brynäs var moraliska segrare.

7/1 Färjestad (h) 4-1

- Inför storpublik i Läkerol Arena var Färjestad chanslöst. Brynäs var bättre från första nedsläpp till slutsignal. Widings 4-1-mål 32 sekunder in i tredje perioden satte punkt för matchen där Färjestad inte ens var nära en vändning.

16/2 Färjestad (b) 1-4
- En klar förlust, trots allt. Men Brynäs straffades hårt av domarduon. Och kan nästan skylla förlusten på dem. Järnkroks 1-1-mål dömdes felaktigt bort. Och Färjestads 2-0-mål föregicks av en solklar utvisning. Två domslut som direkt bidrog till förlusten.

Mer läsning

Annons