Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säsongen över för Lauritzen

Brynäsforwarden blir inte kvitt sina skadeproblem och måste nu operera sin höfter.

– Det är jättekul att vi är i semifinal, och förstås jättetråkigt att jag inte kan vara med, säger Sebastian Lauritzen.

Annons

I det längsta har han jobbat för en comeback men det har snarare blivit sämre än bättre och i onsdags togs beslutet att avbryta säsongen.
– Vi har försökt hitta vägar för att han ska kunna spela. Men, igår tog vi beslutet tillsammans med specialister att Lauritzen nu måste operera sina höfter. Operationen kommer att ske så snart som möjligt, säger Brynäs massör Glenn Hellström i ett pressmeddelande.
Sebastian Lauritzen spelade sin sista match för säsongen den 6 mars då Brynäs mötte Timrå i den sista matchen i grundserien. Efter det har Lauritzen på nytt varit skadad, och därmed missat alla matcher i kvartsfinalen. Totalt har han spelat 40 matcher den här säsongen, och gjort 31 poäng.
- Jag hade gjort vad som helst för att få vara med och spela. Hoppet är det sista som överger en, och jag har väl gått och avvaktat och hoppats att det kanske finns en liten möjlighet att jag skulle kunna komma tillbaka. Men, jag har ju egentligen känt att det inte går. Jag har gjort allt för att få det att fungera, men nu blir det operation istället, säger Lauritzen.

Mer läsning

Annons