Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sexpoängsmatch för Tierp Hockey

– Vi har hela truppen intakt och går för seger. Vi är sju poäng bakom Surahammar och vi måste naturligtvis försöka få stopp på dom.
Ja, visst är det här något av en måstematch för Tierp Hockey. Vill man vara med och slåss om seriesegern i fortsättningserien, så är det bara seger som gäller i kvällens match hemma i Vegahallen.

Annons

Senast lagen möttes i Surahallen, så vann hemmalaget med knappast möjliga marginal. Matchen slutade då 6-5.

– När vi var så nära segern då, så ska det defintivt inte vara omöjligt att ta revansch hemma i Vegahallen, säger Tierps chefstränare Stellan Gerdin.

Förhoppningsvis så får också Tierpsgrabbarna ett härligt stöd av en talrik hemmapublik.

Hos Sura ska man göra allt för att ta en ny trepoängare.

– Ja, vi siktar på att ta poäng uppe i Tierp. Om det blir tre, två eller om vi får nöja oss med en pinne återstår att se, säger Suras sportchef Staffan Hesselbäck.

– Vi har faktiskt haft lättare för Tierp när vi lirat i Vegahallen. I sista mötet hemma här i Surahallen blev det ju målrikt, men vi kunde vinna med uddamålet.

– Vi har i stort sett hela truppen intakt. Det är bara en back som inte kan lira. Vi kör nog med fyra kedjor och tre backpar, siar Hesselbäck.

Troligen kan vi se fram emot en mycket spännande match och är Tierp heltända från start kan det mycket väl bli en välbehövlig seger för hemmalaget.

Mer läsning

Annons