Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutspel – då blir det dyrt

Brynäs höjer biljettpriserna till slutspelet med ungefär 30 kronor. Går laget vidare till semi och final blir det ännu dyrare.

– Vi har gjort precis likadant som förra året, säger marknadschefen Sven Engwall.

Annons

I kväll vet vi vilka Brynäs får möta i kvartsfinal – i morgon klockan 11 släpps biljetterna till enskilda matcher.

Med en viss prishöjning, lite drygt tio procent, jämfört med grundserien.

• Ni ökade publiksnittet i serien ganska rejält. Inte aktuellt att behålla samma pris för att få fullsatt i slutspelet?

– Alla lag höjer priserna till slutspelet. Vi hoppas att suget runtomkring ska vara så pass stort att vi får mycket folk ändå. Det brukar vara så, även om det har varit lite mindre drag just i de två första kvartsfinalmatcherna, säger Sven Engwall.

De enda som klarar sig från prisökningar är ungdomar samt barn på familjeläktaren.

Rabatt går dock att få – om man köper biljett till alla slutspelsmatcher.

– Vi har ett nytt upplägg där man betalar först efteråt när man vet hur många matcher det blev. Då har man också möjlighet att göra delbetalningar. Det har gått riktigt bra, över 200 har tecknat sig för det, säger Engwall.

Förutom de som anmält intresse för nämnda paket har även medlemmar, säsongskortsinnehavare och sponsorer redan haft möjlighet att köpa biljetter till slutspelet.

Angående Brynäs publiksnitt i grundserien kan klubbdirektör Hans-Göran Karlsson glädja sig åt en ökning på 605 åskådare per match. Näst bäst bakom Frölunda och extrapengar jämfört med budget på drygt en miljon kronor.

– Himla kul. Det sportsliga har betytt mest, men vi har också jobbat väldigt bra med olika teman på våra matcher, säger Hans-Göran Karlsson och ger beröm åt Elin Levin, ansvarig för publikmarknad.

– Hon har gjort ett väldigt bra jobb.

Mer läsning

Annons